Sommar TIPS

Hej bloggen

 

Tänkte tipsa om lite saker nu inför sommaren, allt som jag tipsar om har jag läst om så det är ingenting jag hittar på. Spanska forskare har studerat den kemiska reaktionen i huden när den utsätts för UV- strålar och upptäckt att de flavnoider som finns i druvorna faktsikt skyddar huden mot solen och kan förhindra hudcancer. Så var inte rädda att dricka ett glas rött vin ibland.

 

För en len och mysig hud gör så här

Detta är en behandling du kan göra utan kostnad hemma. Blanda en matsked honung med en halv tesked citronsaft och två teskedar mandelmjöl. Skrubba sedan ansiktet försiktigt med jämna cirkelrörelser och tvätta av skrubben med ljummet vatten. Honungen ger fukt och näring och verkar lugnande på huden medan citronsaften ger en djupare rengöring.

Jordgubbar mot celluliter

YES ni hörde rätt, jordgubbar motvärkar celluliter, tänkt att få vräka i sig goda jordgubbar som är bra för kroppen till och med celluliter! Jordgubbar motverkar celluliter genom att stärka upp kroppens egna kolla- genproduktion och det gör du med C- vitaminer. Två dl jordgubbar ger dig hela 125 procent av ditt dagliga C- vitaminbehov 😀 Så starta nu med jordgubbar i morgonfilen 😀

Annonser

One thought on “Sommar TIPS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s